Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
19 de juliol del 2011

Lifepulp: una xarxa d'inspiració

LifePulp és un lloc web centrat a proporcionar a les persones només una sola cosa: la inspiració. A LifePulp, es  recullen cites d'usuaris de totes les edats  i s'ofereixen per a tots els que necessiten una mica de llum i alè per anar per la vida.


LivePulp se centra en la construcció d'una comunitat de persones d'idees afins, és un lloc impulsat per persones que comparteixen el que impulsa, motiva i inspira a perseguir els seus somnis, així uns inspiren el camí als altres.

El lloc, en realitat, es nodreix de la participació i col·laboració dels usuaris. És un recurs d'una veritable comunitat. La gent no només es dedica a llegir, comentar i votar les cites que s'ofereixen, també tenen l'oportunitat de presentar els seus propis pensaments o impulsos.  Els usuaris se segueixen els uns als altres
L'objectiu es senzill, un lloc web social basat en l'usuari, que enriqueix mentalment a través d'una gran quantitat de contingut de motivació i inspiració lliurat per vídeo, foto o text.
El lloc web està dissenyat per ser agradable a la vista i fàcil de navegar. Registrar-se només ocupa un parell de minuts, i a l'instant s'arriba a connectar amb individus amb iguals motivacions o inspiracions. 
Fitxa LifePulp
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

1 comentaris:

Galiana1 ha dit... at 20 d’octubre del 2011, a les 9:26

Podria ser una bona eina per a la filosofia

Publica un comentari a l'entrada