Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
9 de novembre del 2011

Facebook versus Google+

Les similituds entre les dues xarxes socials són evidents. El gegant Google lluita per fer-se un lloc a les xarxes socials, després d'uns "experiments fallits". Igualment, Facebook s'afanya a modificar aquells aspectes que li critiquen amb duresa, com ara el control de les dades privades, aspecte que sembla que Google+ mima més.

De totes maneres, sembla que Google+ no té l'èxit esperat i que el motiu són un conjunt de punts que fan que, de moment, Google+ no sigui rival per a Facebook.

Aquí us mostram aquesta infografia a on podeu veure les diferències i les similituds entre les dues xarxes:


Actualització (29 de novembre)

Ampliant la infografia anterior, aquí us deixam una altra a on es destaquen els aspectes de privacitat i seguretat. Segons VeraCode ambdues xarxes aproven en materia de seguretat però no en privacitat.

google facebook privacy security
Infographic by Veracode Application Security


Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada