Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
5 de març del 2012

Com puc citar un "tweet" a un treball acadèmic?

Hi ha moltes maneres d'utilitzar i de configurar Twitter. Cada persona és un món i té uns determinats interessos. El que sí sol ser comú a molts d'usuaris de Twitter és que cada vegada que hi entren aprenen alguna cosa.

I és que de vegades hi ha tweets que, com un koan, ens fan pensar, o ens donen una idea, o ens fan entendre sobtadament quelcom. I si volem comunicar aquestes idees, és possible que ens vegem en la necessitat de citar el tweet originari, inspirador. 

Com ho feim? Com el citam?

A Xarxatic podeu llegir un article, que al seu torn és la traducció d'un altre article publicat a la revista The Atlantic, que us orientarà clarament sobre aquesta qüestió.

Com hem sabut això? Doncs via Twitter i, per donar-ne exemple, passam a fer les citacions corresponents segons les indicacions d'aquest article.

 Tur, Gemma (gemturfer). "RT @atianaf: +1 RT @Mopsos1: RT @aberron: Ya hay un procedimiento estándar para citar un tuit en un trabajo académico http://bit.ly/x6AkIk". 3 de març de 2012, 8:54 pm. Tweet.

Gisbert, Mercè (Merce_G). "Igual q citar frases d conferències @ArturTallada: està acadèmicament acceptat? Citar tuits en traba académicos ". 4 de març de 2012, 11:28 am. Tweet.

Gràcies, Gemma i Mercè!
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada